Hirdetés

Maszkos szelfire lesz szükséged, ha az Ubert szeretnéd használni



|

Az Uber már nem csak a sofőröket, az utasokat is kötelezi a maszk használatára, melynek meglétét maszkos szelfivel kell igazolni.

Hirdetés

Az Uber  május eleje óta megköveteli, hogy az utasok is viseljenek maszkot. Ezt mostantól bizonyítani is kell, egy appon belüli technológiával ugyanis szelfit kell készíteni a felhasználóknak magukról. Értelemszerűen a koronavírus elleni védekezést segítenék ezzel a lépéssel - a cég szerint a dolog úgy korrekt, ha a kötelező maszkviselés az utasokra is érvényes. 

Hirdetés

Annyi könnyítés van, hogy nem kell minden út előtt szelfit készíteni. Ha a sofőr azt jelzi, hogy az utason nem volt maszk, akkor kötelezi az utast új szelfi készítésére az app. Amíg ezt nem teszi meg, nem utazhat ismét az Uber segítségével. 

Az Uber appban is megjelenő iránymutatásai szerint maszkot kell viselni, az ablakokat lehetőség szerint lehúzni, és hátul helyet foglalni. Ha valaki nem hord maszkot, bármelyik fél lemondhatja az utat szankciók nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.