Hirdetés

Matricákkal és Bitmojival frissített a Google billentyűzete



|

Az androidos Gboarddal immáron még egyszerűbb a matricák használata.

Hirdetés

A Google egyik legutóbbi frissítése a Gboard androidos verziójához kapcsolódott. Az új appot elvileg mindenki megkapja a napokban. A frissítésnek hála az Androidot futtató okostelefonokon letölthető matricacsomagokkal és Bitmoji-támogatással erősített a billentyűzet. 

Hirdetés

A Gboard felhasználói bármilyen appban bevethetik majd ezeket, amely lehetővé teszi a képbeillesztést. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb androidos üzenetküldőben használhatóak az újdonságok. A letölthető matricacsomagok között vannak ingyenes és fizetős pakkok, illetve a Bitmoji app is elérhető a Play Áruházon keresztül. 

Az újdonságokat a Gboard app dedikált gombjaival lehet előcsalogatni. A matricák elkészítésében több fontos partnere is volt a Google-nek, ennek megfelelően van Mickey egeres, NBA-s, Hello Kittyre építő, garfieldos és Star Wars-alapú matricacsomag is. 

A következő hónapokban újabb matricák jönnek a Gboardhoz, vagyis elég lesz a + gombra nyomni a Gboard matricás fülén, és mehet is a letöltés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.