Hirdetés

Meditációhoz és kikapcsolódáshoz készült a HTC új VR szemüvege



|

A 499 dolláros HTC Vive Flow segít kikapcsolódni, és úgy néz ki, mint egy napszemüveg extrákkal.

Hirdetés

Nem az óriási sikernek örvendő Oculus Quest 2 vetélytársának szánja új headsetjét a HTC, elsősorban nem is a játékosokat célozza a Vive Flow. A ma bemutatott eszköz mindössze 189 grammot nyom, és egy okostelefon támogatásával segít elmerülni a különböző VR-tartalmakban.

Két 1,6K-s kijelző található benne, amik 75 Hz-es frissítési rátával dolgoznak, és 100-fokos látóteret garantálnak. A kütyü az áramot a csatlakoztatott eszköztől vagy külső akkumulátortól veszi (7,5 W-tal működik), de a benne található apró cella addig életben tartja, amíg biztonságosan kikapcsol, ha váratlanul megszakadna a kapcsolat. Bluetoothon kommunikál az okostelefonnal, mely használható irányítóként is.

Hirdetés

A HTC úgy alkotta meg a Vive Flow-t, hogy a rövidlátóknak ne kelljen szemüveget viselniük, illetve egy apró ventilátor hűtse használója arcát, és gondoskodjon a meleg levegő távozásáról. Szárába hangszórókat szereltek, az eszköz kényelmesen használható fekve és ülve is.

A gyártó szerint a fókuszt a mentális jólét, az agytorna, és a produktivitás kapta, de kisebb játékokkal azért el lehet szórakozni vele. Az alkalmazásokat a Viveport Infinity speciális változatával lehet majd elérni, havi 5,99 dollárért. Az előrendelés ma indul, az első példányokat novemberben küldik ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.