Hirdetés

Még 5 hasznos újdonság a Windows 10 októberi frissítéséből



|

Mutatunk még párat a Windows 10 legutóbbi nagy frissítőcsomagjának praktikus újdonságai közül.

Hirdetés

Legutóbb mutattunk öt igazán hasznos újdonságot a Windows 10 októberi frissítéséből, amelynek a legnagyobb hibáját mostanra remélhetőleg teljes sikerrel orvosolta a Microsoft. Most következzen még öt igazán praktikus és új funkció. 

Hirdetés

Snip & Sketch

A képernyőképek készítésében óriási segítség lesz ez az új eszköz, amit a Print Screen gomb lenyomásával lehet elérni. A Snipping eszközt váltja le, és lehetővé teszi a képernyőképek feliratozását, illetve annak megadását, hogy a teljes képernyőt, egy ablakot vagy csak a képernyő egy részét mentenénk. 

Az appok energiafogyasztása

A Feladatkezelő következő újítása ebben a csomagban mutatkozik be. Két új oszlop van az ablakban, amelyeknek hála az appok fogyasztás szerint és hosszú távú fogyasztási trend szerint is rendezhetőek lettek. 

A Game Bar frissítései

A Windows 10 Game Barja lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtekintsék a játékok teljesítményét. Természetesen sok függ a gépben lévő GPU-tól. 

Gépelési statisztikák

A Typing Insights megmondja, hogy mennyire hatékony a Windows 10, ha a gépeléskor az automatikus kiegészítésről és a javaslatokról van szó. Alapvetően egy áttekintésre alkalmas statisztikáról van szó, külön irányítást nem ad az automatikus kiegészítések fölött. 

Letöltési linkek a Windows keresőjében

Sokan kritikusak a Windows keresőjével szemben, ami nem mindig működik jól, illetve a Bing által hajtott webes kereső sem a legjobb. A mostani frissítéstől kezdve az appok letöltési linkjei is megjelennek, amiket a felhasználó kereshet. Hasonló ez a Microsoft Store app találataihoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.