Hirdetés

Még a vártnál is kevesebb iPhone 14 és 14 Plus fogy



|

Annyira csábító a felhasználók számára az iPhone 14 Pro, hogy nem érik be a kisebb modellekkel.

Hirdetés

Merész lépésre szánta el magát az Apple az iPhone 14-ek esetében: az alapmodellekben meghagyta a tavalyi processzort, és nem változtatta meg az előlapi kameraszigetet sem, sőt, elvetette a mini változatot, viszont cserébe az iPhone 14 Plusnak köszönhetően nem kötelezi a nagyobb képernyőre vágyókat a létező legdrágább modell megvételére.

A felhasználók azonban mégis inkább az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max iránt érdeklődnek, amik nem csak hogy erősebbek, jobban bánnak az akkumulátorral, 60 helyett 120 Hz-es a kijelzőjük és fejlettebb kamerarendszerrel rendelkeznek, de a Dynamic Islanddel a felhasználói élményt is fokozzák. 

Hirdetés

A DigiTimes jelentése szerint sem az iPhone 14, sem az iPhone 14 Plus nem elég kelendő, ahogy az már az előrendelések esetében is látszott. Könnyen lehet, hogy már ebben a hónapban visszafogja a gyártást az Apple, nem rendel annyi alkatrészt, amennyivel eddig számolt. Az iPhone 14 család tagjainak eladásai ugyanakkor összességében nagyjából az iPhone 13-ak szintjét hozhatják.

Az újítások ellenére azoknak, akik iPhone 12-t vagy iPhone 13-at használnak, nem igazán éri meg a váltás, még azokban az országokban sem, amiket nem sújt komoly infláció. Magyarországon az egyes modellek ára 26-27 százalékkal nagyobb, mint tavalyi megfelelőiké, ami 115 és 249 ezer forint közti különbséget jelent modelltől és tárhelytől függően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.