Hirdetés

Még az Apple-t is meglepte, hogy mennyire népszerűek az iPhone 11 mobilok



|

Az öregedő készülékek és a mostani, "alacsonyabb" árak miatt nagy a kereslet az új iPhone-ok iránt.

Hirdetés

Az iPhone 11 mobilok nagyjából egy hónapja érhetőek el a piacon, és a jelentések szerint nagyszerű startnak örülhet az Apple. Igazából még a legmerészebb várakozásait is felülmúlják az eladások. 

Hirdetés

Tim Cook hivatalosan csak nagyon erős kezdést emlegetett, de a Bloomberg jelentése szerint az iPhone 11 "alacsony" ára (Amerikában 699 dollár, olcsóbb, mint a tavalyi iPhone XR) az egyik fő, vásárlást motiváló tényező. A másik az, hogy nagyon sokan használnak régi iPhone-okat. 

Az iPhone 6 és 6S sorozatok 2014-ben és 2015-ben rekordfrissítési ciklust produkáltak, azonban az akkori vásárlók nagy része még mindig azt a készüléket használja. Mivel ezek már 4-5 éves modellek, sokan elkerülhetetlenül is arra eszméltek, frissíteniük kell (a támogatás hiánya, a lassuló teljesítmény vagy a legyengült akku miatt például). 

Mindezek miatt új frissítési őrület vette kezdetét, az Apple pedig kénytelen volt arra kérni a gyártópartnereit, hogy fokozzák a gyártást. A cég arra számít, idén 70 helyett már 75 milliót ad el az iPhone-okból. 

A jól értesültek szerint a legnépszerűbb a sima iPhone 11, de az iPhone 11 Pro is nagy siker a jobb üzemideje és harmadik kamerája miatt. Az Apple egyelőre nem bír a nagy kereslettel, egyes piacokon csak november közepére vállalják a rendelések teljesítését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.