Hirdetés

Még az emojik sem olyanok a Windows 11-ben, mint az korábban ígérték



|

3D-s hangulatutánzó arcokat ígért a Microsoft, aztán ezeket kaptuk helyettük.

Hirdetés

Sajnos számtalan oka van annak, hogy a felhasználók miért nem akarnak váltani a jól megszokott Windows 10-ről a nemrég megjelent 11-es főverzióra. Ilyen például, hogy az új rendszer bizonyos processzorokkal jóval rosszabbul teljesít, mint elődje. Ugyan erre már jött egy frissítés, ez azonban csak rontott az amúgy is kellemetlen helyzeten.

Hirdetés

Persze nem mindenkinek fontos, hogy a számítógépe a lehető legjobb teljesítményt préselje ki magából, egyesek megelégednének azzal is, ha a rendszer eleget tenne azoknak az ígéreteknek, amiket korábban tettek a fejlesztők. A Windows 11 azonban ezen a téren sem remekel.

A megjelenés előtt a Microsoft több alkalommal is megmutatta az áttervezett, direkt az új rendszerhez készült 3D-s emojikat, egy nemrég posztolt tweetben azonban már nem ezek, hanem a 2D-s párjaik szerepelnek.

Később egy Microsoft alkalmazott meg is erősítette, a 3D-s arcok nincsenek tervben a Windows 11-hez.

Apróság ez ahhoz képest, hogy milyen fontos például a rendszer stabilitása a felhasználóknak, de akkor is nehéz szó nélkül elmenni amellett, hogy a Microsoft egy többször ígért és hirdetett újdonságot csak úgy visszavon bármiféle tájékoztatás nélkül. Annak azonban mindenki örülhet, hogy egy régi arc, Clippy hamarosan visszatér emoji formában a Windows 11-be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.