Hirdetés

Még az iPhone 6S is népszerűbb volt, mint az iPhone 8



|

Vagy rengetegen várnak az iPhone X-re, vagy tényleg nem lett olyan csábító az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus.

Hirdetés

Tény, hogy az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus a valaha volt legjobb okostelefonok közé tartoznak, azonban egyre több jelentés utal arra, hogy ennek ellenére (és az elavult dizájn miatt) nem valami csábítóak a fogyasztók számára. A Consumer Reports szerint a Galaxy S7 is jobb okostelefon, a KeyBanc Capital Markets felmérése pedig megállapította, hogy többen viszik az iPhone 7-et és 7 Plust, mint az idei modelleket

Hirdetés

Ha ez nem lett volna elég, a Consumer Intelligence Research Partners adatai alapján az adott modellre vonatkozó megjelenési negyedév során a 2015-ös iPhone 6S és iPhone 6S Plus egyaránt népszerűbbek voltak, mint most az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus. 

A CIRP szerint az idei modellek a teljes eladások 16 százalékát tették ki október 1-ig, ezen belül is 6 és 10 százalék a megoszlás a kis és nagy kijelzős verziók között. A 2015-ös széria 24 százalékot hasított ki az eladásokból anno. Az iPhone 7 és 7 Plus 43 százalékot, a 6 és a 6 Plus pedig 46-ot. 

A szakértők szerint sokan várnak az iPhone X megjelenésére, és csak azután döntik el, hogy melyik modellt vásárolják meg. Ha elég sokat késik a tizedik évfordulós modell kiszállítása, az sokakat eleve az iPhone 8 és iPhone 8 Plus irányába terelhet vissza. Ne feledjük, az iPhone X sem tökéletes mindenkinek: az Apple társalapítója például nem veszi meg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.