Hirdetés

Még be sem mutatták, de már látható a Samsung Galaxy S21 FE kicsomagolása



|

Egy olasz YouTube-csatorna lőtte le a poént.

Hirdetés

Habár szeptemberben még úgy tűnt, hogy mégsem jelenik meg a Galaxy S21-széria jóárasított tagja, az S21 FE, egy ideje ismét biztosra veszik az érkezését a szivárogtatók, akik már az összes lényeges specifikációját is ismerni vélik.

Most pedig kicsomagolós videón is láthatjuk a készüléket az olasz HDblog YouTube-csatorna jóvoltából, így már tényleg nem tartogat sok meglepetést a Samsung bemutatója.

A videó alapján a Samsung Galaxy S21 FE a szokásos környezetbarát dobozban érkezik, töltő és füles nélkül, mindössze egy USB-C kábellel.

Hirdetés

A film megerősíti a korábban kiszivárgott specifikációkat is: 6,4 hüvelykes AMOLED kijelzőre, 120 Hz-es képfrissítésre, 12MP-es főkamerára, 32 MP-es szelfi kamerára, Snapdragon 888 chipsetre és 4500 mAh-s akkumulátorra számíthatunk.

Továbbra is titok viszont az ár és a megjelenési dátum, habár az utóbbi kapcsán a közismert szivárogtató, Evan Blass a napokban azt tweetelte, hogy január 11-én dobják piacra az S21 FE-t.

Biztosat persze csak a Samsung hivatalos leleplezésével tudhatunk majd, amire a várakozások szerint a gyártó január 4-én esedékes, CES 2022-t megelőző műsorán kerülhet sor. Ez magyar idő szerint már január 5-én, hajnali fél négykor veszi kezdetét, így aki az elsők között értesülne a megfizethető(bb) zászlóshajóról, annak korán kell kelnie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.