Hirdetés

Még Bill Gates sem használja a Microsoft összecsukható okostelefonját



|

A Microsoft alapítója elárulta, milyen mobilja van. Nem egy Surface Duo.

Hirdetés

Nagyon hasznos termékekkel van jelen a piacon a Microsoft (a Surface Pro szériáért egyenesen rajongunk mi is), és ugyan egy ideje már okostelefonokkal is foglalkozik a redmondi óriás, ezen a téren nem igazán tudja felvenni a harcot az olyan nagyágyúkkal, mint a Samsung vagy az Apple.

A vállalat még a kinyithatós őrületbe is beszállt az androidos Surface Duóval, amit valószínűleg közel sem használnak annyian, mint a konkurenciák alternatíváit. Nemrég kiderült, hogy még Bill Gates sem.

Hirdetés

A Microsoft alapítójától egy reddites kérdezz-felelek keretében érdeklődték meg azt, hogy milyen mobiltelefonja van. Joggal várhattuk azt, hogy Gates a Surface Duóról ír majd válaszában, vagy legalább beleszövi valamilyen formában, hogy milyen jó a Microsoft kütyüje, de nem így lett:

"Egy Android Galaxy ZFold3-om van."

Gates meg is indokolta, hogy miért döntött a Samsung összecsukhatós okostelefonja mellett. Elmondása szerint sok modellt kipróbál, de ezzel a mobillal gyakorlatilag egy kiváló, hordozható PC lapul a zsebében, amivel ő teljesen megelégszik.

Az egyébként már eddig is egyértelmű volt, hogy a milliárdos az Androidot preferálja az Apple megoldásaival szemben.

Neked volt már szerencséd a Microsoft okostelefonjához? Érthető, hogy Gates nem azt használja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.