Hirdetés

Még ebben a hónapban megjelenik a Xiaomi 13 Ultra



|

Nem kell már sokat várnunk a Xiaomi legújabb üdvöskéjére.

Hirdetés

Nagyon elkeserítő, hogy a mai napig számos olyan flagship jelenik meg, amelyik végül nem jut ki például a kínai, vagy indiai piacról, így a világ többi része csak szörnyen nehezen, vagy leginkább sehogy nem tud hozzájutni. Persze a legnagyobb márkák modelljei általában elérhetők, a sokszor viszont ár/érték arányban éppen nagyon komolyat villantó telefonok exkluzívak maradnak bizonyos régiókban.

A Xiaominál is előfordult már a 12S Ultra megjelenésekor, hogy csak bizonyos piacokon lehetett beszerezni, szerencsére azonban a 13 Ultra mindenhol kapható lesz.

Hirdetés

Először a Leica jelentette be, majd a Xiaomi is megerősítette, hogy tovább folytatódik a két vállalat közötti stratégia együttműködés a mobiltelefonok piacán. A Xiaomi 13 Ultrával kapcsolatban az szenzorért felelős csapat komoly, "távolba érő" fejlesztésekről beszél, így okkal gondolhatjuk, hogy az új modell a Samsung 100x digitális nagyításának babérjaira tör.

A Xiaomi előszeretettel reklámozta a 13 Prót az 1 inches érzékelőjével, ami tulajdonképpen igaz is, bár a fotósok még mindig szkeptikusak a telefonokban lévő megoldásokkal kapcsolatban. Ettől függetlenül a gyártó teljesítménye tényleg elismerésre méltó. Az Ultra nyilván a 13-as széria csúcsmodellje lesz, így arra számítunk, hogy néhány kísérleti és valóban új élményt adó funkcióval érkezik majd a telefon.

Pontos megjelenési dátumról még nincs információnk, azonban valószínű, hogy a Xiaomi "Open Day" során fogják majd bemutatni a telefont Kínában, április 9-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.