Hirdetés

Még év vége előtt jöhet az Pfizer otthoni COVID-19 gyógyszere



|

A tabletta a vírus korai szakaszában lehet hatásos.

Hirdetés

Egyre több ember kapja meg a koronavírus elleni oltását szerte a világon, így lassan, de biztosan visszatérhetünk ahhoz az élethez, amit még tavaly március környékén hagytunk a hátunk mögött. A gyógyszergyártó cégek persze az első pillanattól küzdenek a COVID-19 ellen, aminek az oltások is köszönhetjük.

Ezek közül a cégek közül az egyik a Pfizer, akik a vakcinájukat is az elsők közt adták ki, most pedig újabb lépést terveznek tenni a vírus minél nagyobb kontrollálásának irányába.

Hirdetés

Az amerikai vállalat vezérigazgatójának nyilatkozatából megtudtuk, hogy még 2021 vége előtt szeretnék mindenki számára elérhetővé tenni a COVID-19 ellen hatásos tablettájukat, ami a vírus korai stádiumában lehetne hatékony kezelés.

Ahhoz, hogy tényleg forgalomba kerülhessen, a Pfizernek még rengeteg tesznek kell alávetnie a gyógyszert és ha minden akadályt sikerrel is vesznek, először az USA kapja majd meg és csak utána terjeszkednek vele tovább Európába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.