Hirdetés

Még gyorsabban töltheted a következő okostelefonod



|

A Qualcomm bemutatta a Quick Charge 4+ szabványt, ami még gyorsabb töltést garantál.

Hirdetés

Miközben az okostelefonjaink egyre erősebbek, az üzemidejük a legjobb esetben is csak stagnál, de inkább csökken. Ritkán látunk egy-egy modellt hatalmas akkuval, cserébe a ház vastag. Emiatt van az, hogy nem kapunk nagyobb akkukat. 

Hirdetés

A gyógyír a problémára a gyorstöltés, amelynek hála csak rövid ideig kell konnektor közelében maradnunk, ha nap közben lemerülne a készülékünk. 

A Qualcomm Quick Charge megoldása az egyik legelterjedtebb szabvány, amely a Snapdragon lapkás készülékeknél támogatott. Ennek érkezett meg most a legújabb változata, a Quick Charge 4+. 

Ez a töltést akár 15 százalékkal is meg tudja gyorsítani, ráadásul 30 százalékkal hatékonyabb, mint a Quick Charge 4. Eközben alacsonyabb hőmérsékletek mellett zajlik a töltés. 

Természetesen a gyártóknak több szempontból is fel kell készíteniük erre a készülékeket, vagyis szoftverfrissítés után senki nem tölt majd gyorsabban mobilt, csak ha újat vásárol. Új lapkakészlet mindenesetre nem kell hozzá, vagyis a gyártók viszonylag gyorsan reagálhatnak. 

Az első kompatibilis modell a Nubia Z17. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.