Hirdetés

Még hatékonyabban kezelheted az androidos Gmailt



|

A Gmail androidos verziója új gesztusokkal egészült ki a legutóbbi frissítésben.

Hirdetés

A Google nemrég frissítést adott ki a Gmail androidos változatához. A változtatások között akadnak új funkciók és fejlesztések is, amelyeknek hála az app funkcionalitása és hatékonysága még nagyobb lett.

Hirdetés

Érdemes ellátogatni például az [Általános beállítások] menübe, majd benézni a [Húzási műveletek] menüpontba. Ez ugyanis további gesztusokkal bővült. A leveleken jobbra és balra is húzhatjuk az ujjunkat, ha a húzási műveletek engedélyezve vannak. 

A csúsztatás hatására több eltérő művelet is megtörténhet. Kérhetjük a levél archiválását, törlését, megjelölését olvasottként/olvasatlanként, az áthelyezését vagy az elhalasztását. A jobbra és a balra irányhoz is külön választást rendelhetünk. 

A frissítés nem a Google Play Áruházon keresztül érkezik, a Google szerveroldali újításként vezeti be. Ez azt jelenti, hogy egyelőre lehetetlen megmondani, hogy mikor kapja meg mindenki. Az elmúlt bő egy hétben azonban már többekhez eljutott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.