Hirdetés

Még idegesítőbb lesz a Google Play Áruház



|

Sokan nem értékelték a vakítóan fehér új dizájnt, mostantól pedig már a videók lejátszása is automatikusan elindul.

Hirdetés

A Google Play Áruház új kinézete viszonylag nemrég vált elérhetővé mindenki számára, ezúttal már véglegesen. A széleskörű megjelenés azonban nem lett elsöprő siker, a vakítóan fehér dizájnt sokan nem díjazzák. Mostantól ráadásul még idegesítőbb lesz a Play Áruház, ugyanis az applistában megjelenő promóvideók lejátszása automatikusan elindul

Hirdetés

A Google szerint a videók azért indulnak el automatikusan, hogy segítsenek több felhasználó számára könnyedén tartalmat felfedezni. 

A fejlesztők nem örülnek majd maradéktalanul ennek a változtatásnak, ugyanis a Google azt is elárulta, hogy ezekben a - YouTube-ról átemelt - videókban a pénzkereseti lehetőség tiltott lesz. A fejlesztőknek október 31-ig van idejük ezt a beállítást letiltani vagy pedig új videót feltölteni. 

A YouTube egyébként szintén automatikus lejátszása kezd a home feed görgetésekor, de ott ez letiltható - remélhetőleg hamarosan a Play Áruházban is az lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.