Hirdetés

Még idén érkezik az új Nokia zászlóshajó



|

A Nokia X5 már szerdán bemutatkozhat, a Nokia zászlóshajó pedig a harmadik negyedévben érkezhet.

Hirdetés

A HMD Global első olyan okostelefonja, amelynek a kijelzőjébe szenzorsáv lógott, a Nokia X6 volt. Ez meglehetősen jó fogadtatásban részesült, ezért a gyártó úgy döntött, csinál belőle egy nemzetközileg elérhető modellt is. Emellett a héten bemutat egy hasonló készüléket. 

Hirdetés

Ez utóbbi lesz a Nokia X5, vagy más néven a Nokia 5.1 Plus. A középkategóriás készülék már július 11-én bemutatkozik. Kínai reklámanyagok is árulkodnak egy be nem mutatott, Nokia X szériás eszközről, bár a specifikációkról nem sok minden derült ki. 

A Nokia X6-hoz mérten rosszabb felbontásra számíthatunk, illetve MediaTek lapkát kapunk, mivel a készülék olcsóbb lesz. 

Kiderült továbbá, hogy a HMD Global újabb Nokia zászlóshajóval készül, ami a Qualcomm Snapdragon 845-ös chipjére épít. Állítólag a Nokia 9-en nem lesz belógó szenzorsáv, de jackcsatlakozó és vezeték nélküli töltés sem. Üveg hátlap és Lumia-szerű kameradizájn viszont igen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.