Hirdetés

Még idén jön a Motorola második összehajtható okostelefonja



|

A Lenovo egyik igazgatója erősítette meg, hogy még az idén befut a második-generációs összehajtható Razr mobil.

Hirdetés

Az összehajtható Motorola Razr hatalmas figyelmet szerzett magának, azonban sajnos sem a minőség, sem a vételár nem volt olyan szinten, hogy a termékből sláger lehessen. A Lenovo egyik ügyvezetője nemrég azonban elszólta magát arról, hogy már készül a második-generációs összehajtható Razr, és az még az idei évben befut. Erről a dél-afrikai igazgató, Thibaulét Dousson beszélt egy podcast során, és még egy szeptemberi dátumot is megemlített. 

Hirdetés

Mivel az első modell még csak februárban jelent meg a piacon, ez azt jelentené, hogy a Motorola igen gyorsan leváltja a kínálatban a jelenlegi modellt. Eredetileg persze novemberen érkezett volna a készülék, ha ezt vesszük alapul, akkor talán kijön a szűk egy éves termékciklus. 

A második-generációs modell strapabíróbb kijelzőbb, versenyképesebb árat, jobb hardvert és jobb üzemidőt hozhat magával, de mindezekre igazából szükség is van, ha a Motorola igazán hódítani akar a kategóriában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.