Hirdetés

Még idén jön az Apple processzoros MacBook Pro és MacBook Air



|

A jelentések szerint még az év vége előtt megjelenhetnek a piacon az ARM-alapú új MacBook Pro és MacBook Air Apple laptopok.

Hirdetés

Nemrég hallottuk a pletykát, amely szerint az Apple nagyon siet az Intel processzorok leváltásával, és nagy tempóban dobná piacra az Apple processzoros MacBookokat. Állítólag egy éven belül teljesen leváltanák a jelenlegi kínálatot, az összes MacBookot. A Digitimes jelentése szerint a folyamat idén kezdődik el, az első ARM-alapú MacBook Pro 13 és MacBook Air még 2020 vége előtt megjelennek a boltok polcain. 

Hirdetés

A tajvani beszállítók az idei harmadik negyedévben szállítják majd az alkatrészeket az új-generációs MacBookokhoz, vagyis valamikor most és szeptember között. Ming-Chi Kuo ezeknek a laptopoknak a megjelenését a negyedik negyedévre vagy a jövő évi első negyedévre várja. 

Az ARM-alapú Apple chipet a TSMC gyártja majd a hírek szerint, az ASMedia pedig az USB-s kontrollereket szállítja. Mindkét cég hatalmas megrendelésekre készül. Beszélnek még továbbá egy csúcslapkával felszerelt, 10,8 hüvelykes iPadről is, ami szintén idén érkezhet meg a piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.