Hirdetés

Még idén megérkezhet a Razer Phone 2



|

Maga a Razer árulkodott róla, hogy még az év vége előtt megérkezhet az új modell.

Hirdetés

Az eredeti Razer Phone nem gamertelefon volt, hanem a tökéletes okostelefon gamereknek (a Razer szerint). Ez volt továbbá az első, ami csúcshardverek mellett 120 Hz-es kijelzőt is kínált. 

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy S9+, OnePlus 6, Huawei P20 Pro és LG G7 ThinQ mellett nem biztos, hogy könnyű dolga volt, a Razer szerint jól teljesített a készülék, ami az eladásokat illeti. 

A kínai ChinaJoy 2018 show alatt a Razer alelnöke maga árulta el, hogy Kínában még az év vége előtt megjelenhet a legújabb Razer okostelefon. 

Értelemszerűen ebben a Qualcomm legújabb csúcslapkája kap majd helyet, bár ezt a Razer nem nevezte meg. Jelenleg a Snapdragon 845 a legerősebb, de a pletykák szerint a Qualcomm még idén piacra dobná a Snapdragon 855-öt. 

Remek kérdés az is, hogy milyen gamereknek szánt extra funkciókkal újítana még a Razer. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.