Hirdetés

Még idén megérkezik a Honor 5G-s okostelefonja



|

Maga a Honor elnöke erősítette meg, hogy a negyedik negyedévben megjelenik a Honor 5G-s mobilja.

Hirdetés

Nem is olyan régen történt, hogy Zhao Ming, a Honor elnöke elárulta: a vállalata még az év vége előtt kiad majd egy 5G-s eszközt. A Honor 9X bemutatója után egy interjúban már azt is megerősítette, hogy az 5G-s Honor készülék az idei negyedik negyedévben jelenik meg. 

Hirdetés

Az új, 5G-s mobil tesztelése már megkezdődött, a fejlesztési munkálatok hamarosan befejeződnek. Ming szerint 2019-ben startol el Kínában az 5G, éppen ezért a Honor is szeretné kihasználni a következő-generációs hálózatok előnyeit. 

Az 5G-s Honor okostelefon a Huawei házon belül fejlesztett Balong 5000 5G-s modemre építkezik majd. Ez a fő 5G-s sávon 4,6 Gbps-os sebességek elérésére is alkalmas, magasabb frekvencián akár 6,5 Gbps is összejön. 

Zhao Ming azt ígéri, hogy a teljesítmény lenyűgöző lesz, a dizájn pedig új utakat nyit a mobilgyártás világában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.