Hirdetés

Még idén novemberben megjelenhet a Nokia legújabb készüléke



|

Egyes bennfentesek szerint a Nokia 9 utódjára vagy az új X60 modellre számíthatunk.

Hirdetés

Viszonylag keveset lehet tudni a Nokia legújabb fejlesztésű okostelefonjairól, viszont az utóbbi időben kiderült néhány érdekes információ a készülékekkel kapcsolatban. Amíg várunk a Nokia X50 állítólagos idei megjelenésére, egyes források alapján kiderült, hogy a finn gyártó várhatóan az Android helyett a Huawei saját fejlesztésű HarmonyOS operációs rendszerével tervezi a legújabb modelljeit.

Kissé meglepő viszont, hogy egy kínai technológiai weboldal értesülései szerint még idén novemberben meg fog jelenni a legújabb Nokia okostelefon, aminek a nevét továbbra is homály fedi.

Hirdetés

Az IT Home a HMD Globalra, vagyis a Nokia egyik üzleti partnerére hivatkozva számolt be arról, hogy a Kínában nagy jelentőséggel bíró november 11. előtt fogja piacra dobni a Nokia a készüléket. Az úgynevezett Singles' Day az országban az egyedülállók napja, amihez a világ egyik legjelentősebb 24 órás online vásárlási eseménye kötődik. Logikus döntés lenne tehát, hogy még ezelőtt elérhetővé váljon a telefon, és minél többen vásárolják meg rögtön a megjelenés után.

A novemberi megjelenésre várt Nokia készülék részletei egyelőre nem ismertek, egyes beszámolók alapján az új modell lehet a Nokia 10 vagy akár a Nokia X60 Pro is. A következő négy hónapban vélhetően több részlet is kiderül készülékről, és számíthatunk arra is, hogy a Nokia valamilyen módon elkezdi a telefon marketingkampányát a Singles' Day előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.