Hirdetés

Még jó darabig nem jöhet Európába a Xiaomi új csúcstelefonja



|

Egy friss jelentés szerint több idő telhet el a kínai és a globális rajt között, mint a korábbi zászlóshajó esetében.

Hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Xiaomi egy nagyszabású termékbemutatóval zárta a 2021-es esztendőt, melyben a Watch S1 okosóra és a TWS Earphones 3 vezeték nélküli füles mellett a régen várt új csúcsmobiljait, a Xiaomi 12-szériát is leleplezte.

A három készülékből (12X, 12, 12 Pro) álló modellcsalád forgalmazása december 31-én kezdődött meg, ám ahogy az a gyártónál lenni szokott, egyelőre csak a kínai vásárlók vethették rá magukat. A globális rajt kapcsán nincs is hivatalos céldátum, a szivárogtató Mukul Sharma viszont már tudni véli, hogy nagyjából mikor érdemes számítani rá.

Hirdetés

Sharma elsőként a MySmartPrice-szal osztotta meg az értesülését, mely szerint a Xiaomi 12-széria február végén, vagy március elején szabadulhat rá a világra, tehát legrosszabb esetben akár tavaszig is megmaradhat a készülékek kínai exkluzivitása.

Ez pedig azt jelentené, hogy valamivel többet kell várnunk a csúcstelefonokra, mint a 2020-as Xiaomi Mi 11 esetében, ami a december 28-i bemutatót követően február 8-án jutott el a nyugati polcokra. A chiphiány fényében ez ugyan cseppet sem lenne meglepő, de azért érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt, hiszen csak egy pletykáról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.