Hirdetés

Még jobb lett a Huawei P20 Pro



|

A készülék legutóbbi frissítése a kamerát is érintette, illetve a júniusi biztonsági frissítéseket is tartalmazza.

Hirdetés

A Huawei P20 Pro döbbenetesen nagy siker Nyugat-Európában, viszik, mint a cukrot. Ráadásul hamarosan GPU Turbo módot is kap a készülék. A tesztek alapján valóban az egyik jelenlegi legjobb okostelefon, az egyik legjobb kamerával. Azért ez nem jelenti azt, hogy ne fejlődhetne még tovább. 

Hirdetés

A Huawei zászlóshajójára megérkezett a legújabb frissítés, amely hozzányúl a kamerához, illetve tartalmazza a júniusi biztonsági javításokat is. 

Mi a helyzet a kamerával? A kezelőfelület változott többek között: a zoomgomb a képernyő alsóbb szekciójába került, míg a kioldógomb inkább négyzetes formát kapott a kör helyett. 

A frissítés optimalizálta az elnyújtott használat során jellemző energiafogyasztást, illetve még nagyobb rendszerteljesítményt és -stabilitást is hoz. 

A B131-es build elvileg javít egy hibát is, amely miatt a Google Assistant használatakor hívási kellemetlenségek jelentkezhettek (a másik fél hangja csúszott). A csomag először csak a Huawei Recovery Updateren keresztül elérhető, de hamarosan itt az OTA változat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.