Hirdetés

Még jobb teljesítményt ígér az új Firefox 82



|

A Mozilla kiadta a Firefox böngésző 82-es verzióját, amely nem csak gyorsabb, de a windowsos laptopokon az üzemidő is kedvezőbb a használatával.

Hirdetés

Újabb frissítést adott ki a Mozilla a Firefox böngészőjéhez, amelynek így most megérkezett a 82-es verziója. Ez végre érdemi újdonságot is tartogat, érezhető előrelépéssel.

Konkrétan gyorsabb lett a Firefox 82 az előző változatokhoz képest, a Windows operációs rendszert futtató gépeken az új ablakok például 10 százalékkal gyorsabban töltenek be. Ezen felül egyes oldalak akár 20 százalékkal gyorsabban jelenhetnek meg, de az előző munkamenet helyreállítása is 17 százalékkal gyorsabb lett, mint eddig volt.

Hirdetés

A Windowst futtató laptopok tulajdonosai számára pedig jó hír, hogy a hardver gyorsítással dekódolt videók lejátszásakor előrelépés várható az üzemidő terén. 

Jobban látható és szebb is lett továbbá a kép a képben mód bekapcsolását segítő gomb (a videóknál).

Akinél telepítve van a Firefox böngésző, annak külön teendője nincs, a szoftver magától frissül a legújabb kiadásra, és láthatóan ez most mindenképpen előrelépést jelent a felhasználóknak, szóval ne féljünk tőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.