Hirdetés

Még jobbak lesznek a zajszűrős fülhallgatók



|

Adaptív zajszűrős technológiával emeli új szintre a fej- és fülhallgatókat a Qualcomm legutóbbi frissítése.

Hirdetés

A nyitottabb fülhallgatók hátránya, hogy sok környezeti zajt engednek be, a többi megoldásé, hogy viszonylag kényelmetlenek. A zajszűrős technológiák pedig nem sokat segítenek az előbbi kategórián, ugyanis szoros illeszkedést és zárást követelnek ahhoz, hogy hatékonyak legyenek. Vajon van megoldás arra, hogy a hangminőség romlása nélkül vagy teljes ledugózás nélkül mégis jó termék szülessen? A Qualcomm szeretne ilyet találni, ezért rakott össze egy szoftverfrissítést a csúcskategóriás QCC514X chipjéhez. 

Hirdetés

A Qualcomm adaptív aktív zajszűrő technológiájának lényege, hogy bármilyen fül- és fejhallgatóval működik, akkor is, ha azt nem kell mélyen a fülünkbe dugni. A rendszer dinamikusan állítja a teljesítményt és egységesebb hangminőséget állít elő az audioeszköz kialakításától függetlenül. Vagyis akkor is hatékony, ha nyitottabb jellegű a fülhallgató. 

Az ilyen frissített fülhallgatók és fejhallgatók csak 2021-ben jelennek majd meg a piacon, de ami azt illeti, a szóban forgó, márciusban bemutatott chipre építő új termékek is csak az év hátralévő részében jelennek meg eleve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.