Hirdetés

Még karácsony előtt befuthat a fehér Samsung Galaxy Note 9



|

A hírek szerint készül a fehér Galaxy Note 9, és még az idei évben piacra dobja a Samsung.

Hirdetés

Egyre közeledik a karácsony, és ezúttal is sokan lesznek majd, akik okostelefont kérnek a fa alá. A Samsung a jelentések szerint arra készül, hogy egy alkalomhoz illő modellel lepje meg a vásárlókat. A Samsung Galaxy Note 9-ből ugyanis készül a fehér verzió, amelyről Evan Blass már egy renderelt képet is kiszivárogtatott

Hirdetés

Bár a forrása névtelen maradt, egy ilyen képet pedig nagyon könnyű hamisítani; Evan Blass különösen megbízhatónak számít, vagyis jó eséllyel tényleg rövidesen befut a fehér Galaxy Note 9. 

Ebben az esetben a réz, a lila, a kék, a fekete és az ezüst színek után ez lesz a hatodik változat. A Samsung állítólag a Galaxy S10-es szériát is rengeteg eltérő színben dobja majd piacra, de abból nem lesz fehér: jelenleg fekete, szürke, kék, piros, zöld és sárga verziókkal számolnak a szakértők. Állítólag ezek lettek a Samsung végleges választásai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.