Hirdetés

Még mindig nagyon rosszul áll az Android Oreo



|

Az idei rendszer az összes androidos készüléknek mindössze a 0,3 százalékán van rajta.

Hirdetés

A Google minden hónapban közzéteszi azokat a statisztikákat, amelyekből kiderül, hogy az egyes Android-verziók a világon használt összes készülék hány százalékán vannak rajta. 

Hirdetés

A novemberi adatok nem festenek túl jó képet a platformról és a Google idei operációs rendszeréről. 

Az Oreo ugyan már augusztusban debütált, ennek ellenére alig van olyan gyártó, amely már átvette volna. Az Oreo piaci részesedése a teljes androidos mezőnyben mindössze 0,3 százalék. 

A helyzet nem javul majd sokat az év végére sem, ugyanis legjobb esetben is csak a HMD Global és a Huawei frissíti majd a zászlóshajóit az aktuális Androidra. 2018 elején talán beindulhat az Oreo, a legtöbb gyártó a jövő év első negyedévében adja majd ki a frissítéseket a piacon lévő modellekhez. 

A Nougat valamivel elterjedtebb lett a korábbi hónapokhoz képest, már 20,6 százalékon áll. A Marshmallow az eszközök 30,9, a Lollipop 27,2 százalékán van rajta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.