Hirdetés

Még mindig nem került piacra az okoskuka



|

A földről is felszívja a szemetet a Bruno okoskuka, de a megjelenésre még mindig várni kell.

Hirdetés

A közösségi finanszírozáson alapuló projektekkel gyakran van baj, sokszor a termék végül meg sem jelenik a piacon. Nem indul könnyen a Bruno okoskuka útja sem. A terméket még mindig csak előrendelni lehet, és remélhetőleg decemberben megérkezik. 

Hirdetés

A projekt mindenesetre 2015 áprilisában jött létre, azzal a céllal, hogy az okosotthonokba okoskukát tegyen. A Bruno okoskuka beépített porszívóval is rendelkezik, ami képes maga elől felszívni az összesepert piszkot. 

Az okoskuka egy feltöltéssel 30 napig működik, és app is van hozzá, ami figyelmeztet, ha viszik a szemetet, és ki kell vinni a zsákot. Az egyedi szemeteszsák újrarendelését is segíti persze az app, de normál kukazsákkal is használható az eszköz. 

A Bruno okoskuka 229 dollárért vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.