Hirdetés

Még mindig nem tudjuk, mikor érkezik a Spotify HiFi



|

A cég nem hajlandó elárulni, hogyan állnak a munkálatok.

Hirdetés

Hatalmas a verseny a zenestreaming-piacon, hiszen a Spotify mellett folyamatosan épül és szépül az Apple Music, de közben jelen van a YouTube Music, a Tidal és még sokan mások is. Ugyan a legfrissebb adatok szerint a Spotify még 32%-kal vezeti a versenyt, a vetélytársak folyamatosan nyernek el tőlük felhasználókat olyan funkciókkal, ami a zöldek alkalmazásából már évek óta hiányoznak.

A cég fejlesztői ettől függetlenül nem tétlenkednek, év vége felé például egy másik, régóta várt funkciót is visszavezettek az alkalmazásba.

Hirdetés

2021. februárjában a Spotify bejelentette, hogy bevezeti a sok ideje várt CD-minőségű zenehallgatás lehetőségét Spotify HiFi néven. A szolgáltatás már akkor sem lett volna egyedi, ilyet többek között a Tidal, az Apple Music és a Deezer is kínál a felhasználóinak. A cég szóvivője nemrégiben az alábbiakkal kommentálta a sztorit:

"A zenészek és a felhasználók is jelezték, hogy nagyon fontos számukra a HiFi minőség bevezetése. Ezt teljesen megértjük, ezért is vagyunk izgatottak, hogy elhozhatjuk számukra ezt a funkciót a jövőben, nincs azonban pontos időpontunk a megjelenéshez, amit megoszthatnánk."

A bejelentés lassan egy éve volt, a funkció érkezéséről azonban továbbra sincs hivatalos információ. Mindössze annyit tudunk, hogy továbbra is dolgoznak a kivitelezésén, ezt egy moderátor is megerősítette meg a Spotify közösségi fórumán. Ti fizetnétek többet havonta, hogy jobb hangminőségben hallgathassátok a zenéiteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.