Hirdetés

Még nagyobb kijelzőt kap a Huawei Mate 30 Pro



|

A szivárgások alapján még nagyobb kijelzőt, illetve megint négyzetes kameraszigetet kap a következő Huawei csúcskészülék.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Huawei a Kirin 985-ös lapkára építi majd a következő csúcsmobilját, amelynek a neve minden bizonnyal Mate 30 Pro lesz. A pletykák szerint ez a modell nagyobb felbontású kijelzőt kap, mint a P30 Pro. 

Hirdetés

A legutóbbi szó-beszédek alapján a Mate 30 Pro megőrzi majd a Mate 20 Pro négyzetes kameraszigetét, tehát egyelőre a széria jellegzetessége lehet ez az elrendezés. A megoldás többek szerint kiváló, ugyanis nem emelkedik ki túlságosan a hátlapból, ráadásul mivel középen van, ezért az asztalra letéve sem billeg nagyon az eszköz. 

A Mate 30 Pro hátlapjára ennek megfelelően egy középre elhelyezett négyzetes sziget kerül majd, amelybe legalább négy kamerát építenek (az egyik ToF szenzor lesz). A Kínából eredő szivárgások szerint maga a képernyő 6,71 hüvelykes átmérőjű lehet, és természetesen ezúttal is lekerekített szélekkel találkozunk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.