Hirdetés

Még okosabb lett a Google androidos fájlkezelője



|

Hasznos funkciókkal frissült a Google Files Go fájlkezelő alkalmazás.

Hirdetés

A Google Files Go névre keresztelt fájlkezelője még 2017 végén jelent meg, mostanra azonban okosabb, mint valaha. Mindez egy új frissítésnek köszönhető, amely három hasznos funkciót adott a programhoz. A Google szerint mindet a felhasználói visszajelzések alapján tették be az alkalmazásba. 

Hirdetés

A Files Go továbbfejlesztett keresőrendszert kapott, ami immáron képes az automatikus kiegészítésre, az instant találatok mutatására, van keresési előzmény és szűrők is akadnak. A rendszer offline, bármikor működésre kész. 

A legújabb verzió már azt is mutatja, hogy a fájlduplikátumok hol helyezkednek el. A korábbi verzióknál ki tudta ugyan szúrni a duplikátumokat az app, és a törléssel felszabadította a tárhely egy részét, de a fájlok helyét nem mutatta. Most már ez sem hiányzik, az előnézeti képet kell lenyomni, és az "i" ikont megérinteni. 

Az app a Google Fotók alkalmazással is integrálva lett, vagyis érzékeli, hogy mely fotók és videók lettek már elmentve, és ennek megfelelően tud törölni a tárhely felszabadítása érdekében. A letöltés ingyenes, mostanra több mint 10 millióan telepítették az appot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.