Hirdetés

Még olcsóbb a Windows 10 és az Office apák napja alkalmából!



|

A Keysworlds webáruház üzemeltetői kiapadhatatlan fantáziákkal gyártják az akciókat, de mindegy is, épp miért olcsó a Windows és az Office. Az a lényeg, hogy nagyon olcsó.

Hirdetés

Ez az akció neked szól, ha még Windows 7-et használsz. Akkor is, ha kalóz Windows 10 fut a gépeden. Szintén figyelj akkor, ha valamilyen ősrégi Office kiadással próbálsz lépést tartani a nagyvilággal, vagy ha Office-ból is illegálisan letöltött verziód van. És főleg azok figyeljenek, akik azért nem vásároltak Windows 10-et vagy újabb Office-t, mert a jogtiszta változatokat nagyon drágának találják. Itt van ugyanis egy olyan hely, ahol legális forrásból, mégis nagyon olcsón szerezhetik be mindezt.

Hirdetés

A Keysworlds webáruház amúgy is kifejezetten jó áron kínálja a Microsoft szoftvereket, de most az apák napi leárazás, avagy a Father's Day Sale 2020 fut, amelynek keretében még ebből is kedvezményt lehet kapni, nem is akármekkorát.

A Windows 10 Professional például 9,09 euróért lehet a tiéd, amennyiben vásárláskor az Emfd35 kuponkódot használod, de az extra 35%-os árengedmény más változatokra is érvényes:

A Microsoft Office programokra az egyébként is kedvezményes áron felül további 40%-kal olcsóbban csaphatsz le, amennyiben az Emfd40 kuponkódot megadod a vásárlásnál.

Ha pedig az Office további változatai érdekelnek, vagy netán kombinálnád a Windows 10-et és az irodai programcsomagot, ezeket az ajánlatokat nézd meg, és használd az Emfd35 kódot: 

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.