Hirdetés

Még sokoldalúbb lesz a Galaxy Note 9 S Tolla



|

A Samsung az S Toll gombját immáron a külsős fejlesztők számára is elérhetővé tette.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 9 nagyon praktikus kiegészítője az S Toll, ami ezúttal a Bluetooth LE-nek hála távirányítóként is funkcionál. Használható például kioldógombnak fotózáskor, de vezérli a videókat és a zenék lejátszását is. 

Hirdetés

Az XDA jelentése szerint hamarosan további hasznos funkciókat is képes lesz ellátni az S Toll. A Samsung éves fejlesztői konferenciáján ugyanis a gyártó azt is bejelentette, hogy a külsős fejlesztők számára is hozzáférhetővé teszi az S Toll távirányítós funkcióit. 

Az S Toll így idővel még izgalmasabb távirányítóvá válhat, attól függően, hogy a fejlesztők milyen okosságokkal bővítik az alkalmazásaikat. A Samsung külön SDK-t is mellékel a fejlesztőknek természetesen. Minél több fejlesztőt érdekel, annál jobb használati élményben részesülhetnek a Galaxy Note 9 tulajdonosai, és persze annál hasznosabb lesz az S Toll. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.