Hirdetés

Még több gond lehet az új iPad mini kijelzőjével



|

A korábban felfedezett kellemetlenség mellé egy újabb érkezett.

Hirdetés

Előző hónapban megérkeztek a hatodik generációs iPad mini tabletek, amelyek egészen pozitív fogadtatásban részesültek, de egyre több felhasználó jelzi, hogy a kijelzővel gondok akadnak.

Több felhasználó is felfedezte saját példányának kijelzőjén az úgynevezett "jelly scrolling" jelenséget, ami azt jelenti, hogy nem ugyanolyan gyorsan frissít a képernyő két oldala, ezért szakadozottnak tűnhet a görgetés.

Hirdetés

Közben egy újabb probléma ütötte fel a fejét, ami talán nem annyira vészes, mint a korábban említett dolog, de egy ilyen árkategóriájú kütyü esetén kifejezetten kellemetlen. Ha megnyomjuk a kijelzőt a bekapcsológomb alatt egy kicsivel, akkor megeshet, hogy elég zavaró módon eltorzul a kép egy-egy részen.

Az alábbi videó remekül szemlélteti a jelenséget. Nem kizárt, hogy csak gyári hibás példányoknál fordulhat ez elő, de ha megszaporodnak a problémás esetek, akkor az Apple-nek mindenképpen érdemes kivizsgálnia a dolgot. Sajnos ez nem olyan hibának tűnik, amit egy szimpla rendszerfrissítéssel orvosolni lehetne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.