Hirdetés

Még több Huawei mobil kapja meg a GPU Turbo 3.0-t



|

Eddig csak a P30 Pro csúcsmobilon volt elérhető a jobb játékélményt ígérő GPU Turbo 3.0, de most további készülékekre is megérkezik.

Hirdetés

Igaz, hogy a Huawei helyzete továbbra sem rendeződött teljes mértékben, de a kínai óriás elkötelezett a frissítések mellett, így több érdekességgel is készül a felhasználói számára. Az egyik ilyen az új EROFS fájlrendszer elérhetővé tétele, amit a P30 Lite, a P20 Lite, a Nova 3i és az Y9 készülékekre juttat el (többek között), még a hó végéig. 

Hirdetés

Az új fájlrendszer eddig csak a Huawei P30 Pro modellen volt használatban. Átlagosan 20 százalékkal gyorsabb véletlenszerű olvasást ígér, valamint megspórol nekünk 2 GB tárhelyet is, vagy akár többet. 

Egy új fájlrendszer sokat gyorsíthat egy mobilon, de persze nem keverendő össze a dolog a hardveres fejlesztésekkel. A jelenlegi UFS 2.1-es tárhelyekhez képest kétszer gyorsabb is lehet az UFS 3.0, ami a legújabb csúcskészülékekbe kerül bele. 

A Huawei másik újdonsága a GPU Turbo 3.0, ami szintén csak a P30 Prón volt eddig elérhető. Ez az SoC fogyasztását 10 százalékkal csökkenti, miközben optimalizálja a teljesítményt a játékokhoz, és jobb játékélményt ígér. Ezekre a modellekre érkezik: Honor 8X, Honor 10, Honor Play, Honor View10, Honor 10 Lite, Huawei P30 Lite, Huawei P20 Lite, Huawei Nova3i, Huawei Y9.

A kínai cég még azt is elárulta, hogy mely játékokban lesz észrevehető a különbség - következzen a lista: Fortnite, Knives Out, Battle Bay, Crazy Taxi, Real Racing 3, Into the Dead 2, NBA 2K19, Dragon Nest M, Duel Links, PES2019, DRAGON, BALL LEGENDS, FIFA Mobile, Free Fire, Minecraft, Helix, Plants vs. Zombie Heroes, Subway Surfers, Brawl Stars, Speed Drifters, Mobile Legends: Bang Bang, Vainglory, Arena of Valor, Rules of Survival, NBA 2K18. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.