Hirdetés

Még több mobil irányítható a TeamViewer segítségével



|

Immáron teljes távoli hozzáférést garantál a TeamViewer a Google, a Xiaomi és az Oppo okostelefonjain is.

Hirdetés

A távmunka és karantén ideje alatt többször lehet szükség arra egy családban, hogy távolról próbáljon meg valaki a többieknél mobilos hibákat elhárítani. Ez nehéz feladat lehet, főleg azért, mert az androidos világban minden rendszer egy kicsit más. A távoli hozzáférésben most a TeamViewer QuickSupport app segít, de eddig több készülék teljes integrálása nem volt megoldott. 

Hirdetés

Az app most frissült, és immáron minden minden eszköz, amin legalább Android 7 fut, támogatott a távoli vezérlés terén. A kibővített funkcionalitáshoz azonban extra plugin is kell. A jó hír, hogy ezzel már a Google, a Xiaomi és az Oppo okostelefonokat is teljes mértékben támogatja a TeamViewer. 

Ez azért számít nagy dolognak, mert korábban egyes androidos készülékeken kizárólag a képernyőmegosztás ment, a távoli vezérlés nem működött. Innentől kezdve ilyen probléma nem lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.