Hirdetés

Még több újdonság érkezik az Apple Watch okosórákra



|

A watchOS 7 számos további extra funkciót kap, amelyekről a frissítés bejelentésekor még nem beszélt az Apple.

Hirdetés

Az Apple nemrég mutatta be a watchOS 7 rendszerét, számos friss funkcióval, több számlappal, alváskövetéssel. Vannak azonban olyan újítások, amelyekről a bejelentéskor még nem beszélt a cég. Itt van például az akkumulátorkezelés vagy a Sirire építő Announce Messages. Ez utóbbi lényege, hogy aki AirPods fülhallgatót visel, az meghallgathatja a bejövő szöveges üzeneteket, és válaszolhat is azokra. Az üzenetet a Siri olvassa fel. 

Hirdetés

Ami az akkukezelést illeti: az iPhone után már az Apple Watch is lehetőséget kínál arra, hogy ellenőrizzük, mennyire egészséges az akkumulátora. Az elhasználódás során az akkunak csökken a kapacitása, a kisebb szint azt jelöli, hogy az Apple Watch üzemideje már nem olyan jó, mint új korában. 

Az iPhone-okon az Apple visszafogja a teljesítményt, ha csökken a kapacitás, hogy az üzemidőt fenntartsa, és elkerülje a váratlan újraindulásokat. Azt nem tudni, hogy az Apple Watch is hasonló módon viselkedik-e majd. A hosszabb élettartamot azonban optimalizált töltés segíti: megtanulja a használati szokásokat az óra, majd megszakítja a töltést, ha hosszabb ideig nem használjuk. Mindezt az AirPods is tudja majd az iOS 14-gyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.