Hirdetés

Még tovább csiszolja a Microsoft a Windows 11 külalakját



|

A Windows 11 következő frissítésével együtt várhatóan ismét átalakul egy picit a dizájn.

Hirdetés

Még egy teljes év sem telt el azóta, hogy szélesebb körben, hivatalosan is elérhető lett a Windows 11, a Microsoft máris egy csomó kisebb-nagyobb változást eszközölt a friss operációs rendszeren.

Habár nem mindig megy tökéletesen a redmondiaknak a rendszer csiszolgatása, azért összességében nem végeznek pocsék munkát, és látszólag egyre több ember hagyja maga mögött a Windows 10-et vagy valamelyik régebbi alternatívát. Persze van még hova fejlődnie a Windows 11-nek, így sok patchre számíthatunk a jövőben is.

Hirdetés

Az Insider-tagok számára már elérhető a Dev Channelön az operációs rendszer 25115-ös verziójának előnézete, amiben kipróbálható egy nagyobb újdonság. A Microsoft ugyanis némileg átdolgozta a kikapcsolást és a hasonszőrű gombokat tartalmazó menüt, ami így modernebb megjelenéssel, például lekerekített sarkokkal tárul a szemünk elé. Az Alt+F4 kombinációval előhozható ablakban egy lenyíló menüből választhatjuk ki, hogy kikapcsolni vagy hibernálni szeretnénk PC-nket, vagy esetleg készenléti állapotba raknánk azt.

Emellett a Recovery Mode is kapott még új ikonokat, azonban fontos megjegyezni, hogy az ilyen újdonságok esetében előfordulhat az, hogy a végleges verzióba nem fognak bekerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.