Hirdetés

Még ügyesebb lett a Galaxy S8



|

Az Edge képernyő világító szélek funkciója immáron még menőbb a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ készülékeken.

Hirdetés

Amikor a Samsung anno bemutatta a Galaxy S6 edge készülékét, akkor egy úgynevezett Edge Lighting (világító szélek) funkcióval újított az Edge képernyőnél. Lényegében az okostelefon a lekerekített kijelző szélein egy adott színnel világított a kedvenc névjegyek bejövő hívásainál, ha a készülék kijelzővel lefelé le volt fordítva. 

Hirdetés

Az ötlet szerint ha a készülék le van fordítva és le van némítva, akkor is felhívja magára a figyelmet egy fontos hívásnál az adott szín ragyogása miatt. 

A Galaxy S8 és a Galaxy S8+ készülékeknél a világító szélek már bármilyen értesítésnél működik, a pulzáló fény stílusosan ragyogja körbe a döbbenetesen jól sikerült képernyőt. Egyéb testre szabási opció azonban nem volt, csak az appokat lehetett kiválasztani hozzá. 

A Samsung most a Galaxy Apps alkalmazásboltján keresztül frissítette az Edge képernyőt, ennek hála pedig elérhető lett egy speciális beállítások menü. 

Ebben immáron testre szabhatjuk a világító szélek funkció szélességét, átlátszóságát és színét (alap, alkalmazás, egyéni) is, még különlegesebbé téve a Galaxy S8-at vagy Galaxy S8+-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.