Hirdetés

Megalkották a legszebb Nintendo-kontrollert, kár, hogy csak telefont tölteni tudsz vele



|

Nem tragédia, tekintve, mennyire kényelmetlennek tűnik szegény.

Hirdetés

Ahogy a neve is sugallja, az 8BitDo a nyolcvanas évek esztétikájára szakosodott perifériagyártó, amelynek köszönhetünk már majdnem tökéletes és nagyon-nagyon kicsi Switch kontrollereket, a Nintendo Entertainment System eredeti vezérlőjére hajazó (értsd: rendkívül kényelmetlen) perifériát, Bluetooth-hangszórót és egy szintén NES ihlette (és szintén kényelmetlennek tűnő) egeret

Most még egy kontrollerrel jelentkeztek, amelyen fizikai gombok nincsenek is, csak jelzésértékű ábrák, D-pad helyett pedig nyilak. (Az idősebbek azonnal kiszúrhatják, hogy ez bizony a híres Konami-kód.) Ami gomb van, az is derékszögben áll és kerékként funkcionál. Hogy mi ez az egész?

Hirdetés

A válasz nem kézenfekvő, de

egy vezeték nélküli molbiltöltőről van szó.

15 wattos, túlfeszültség-védelemmel ellátott, van rajta LED-fény, és még kocsikáztatni is tudjuk az éppen töltődő mobilunkat, amely hatékony stresszkezelő tevékenység lehet.

Biztosan van szebb és olcsóbb töltő is ugyanezekkel a funkciókkal, de mi akkor is vevők vagyunk erre a furcsaságra. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindennek legyen értelme.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.