Hirdetés

A HRP Europe Kft. és a Fortinet Inc. disztribútori megállapodást kötött



|

A HRP-Fortinet partnerség célja a gyártó üzleti és biztonsági megoldásainak piacbővítése Magyarországon.

Hirdetés

A széleskörű, integrált és automatizált kiberbiztonsági megoldások globális vezetőjeként ismert Fortinet Inc. disztribútorrá nevezte ki az egyik legnagyobb magyar IT nagykereskedelmi céget, a HRP Europe Kft.-t.

Hirdetés

A HRP Europe Kft. kiterjedt, több mint 3000 üzleti partner magában foglaló viszonteladói hálózatáról, tőkeerejéről ismert. Dedikált Value Added Üzletága évek óta támogatja az értéknövelt szolgáltatások piacán, pl. az IT biztonság területén működő partnereit.

A disztribútori megállapodás kiterjed a Fortinet Security Fabric portfóliójára is, amely intelligens end-to-end security megoldást nyújt mérettől függetlenül az összes piaci szereplő számára. A megállapodás értelmében a HRP magas szintű proaktív mérnöki támogatást biztosít mind a tervezési fázisban, mind pedig az üzemeltetési időszakokban a magyarországi viszonteladóknak, valamint demó készlettel és teszt laborral, széles körű értékesítési és technikai képzésekkel segíti partnereit.

"A HRP Europe Kft. több évtizedes piaci jelenléte és kiterjedt viszonteladói hálózata jó alapot biztosít a Fortinet magyarországi stratégiájának, és lehetővé teszi a helyi értékesítési csatornák még szélesebb kiépítését. Hisszük, hogy a HRP Europe Kft.-vel való együttműködésünk javítani fogja a Fortinet magyarországi pozícióját, és elősegíti a megoldásaink még erőteljesebb magyarországi jelenlétét" - mondta Rakoncza Zsolt, Magyar Regionális Igazgató.

"A Fortinet disztribúciós jog hatalmas mérföldkőnek számít a HRP Europe Kft. számára. A gyártó azon szándékát, hogy kiterjessze hazai piacát, támogatni tudjuk 26 éves üzleti tapasztalatunkkal, logisztikai, konzultációs szolgáltatásainkkal, és jelentős piaci potenciálunkkal a partner toborzásban. A HRP nagyra értékeli ezt az üzleti lehetőséget, és minden szükséges szakmai, emberi és pénzügyi forrást biztosít a kölcsönös siker érdekében."- mondta Pál Imre, a HRP Europe Kft. ügyvezetője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.