Hirdetés

Megbukott az Essential Phone?



|

Amerikában összesen 5000 darabot sikerült eladni az egykor iPhone-gyilkosnak tartott készülékből.

Hirdetés

Andy Rubint a legtöbben az Android atyjának tartják, az Essentialt nemrég 1,2 milliárd dolláros értékre becsülték, az Essential Phone-t pedig egy darabig iPhone-gyilkosnak tartották. Azonban a tesztek elég kedvezőtlenek voltak a csodakészülékről, amely épp az alapokban bukott meg (kamera, jackcsatlakozó, szoftverek, funkciók, vízállóság). 

Hirdetés

A BayStreet jelentése szerint pedig az Essential első terméke egyenesen kudarc. A cég az Amerikában történő szállítmányozást követi, és ezek alapján úgy néz ki, hogy az Essential Phone-ból mindössze 5000 darabot sikerült eladni. 

Ez a szám nevetségesen alacsonynak számít. A készülék elvileg már júniusban megjelent volna, de csak ebben a hónapban kezdték el leszállítani. A vételára 699,99 dollár, a 360 fokos kamera felára további 200 dollár. 

A felhasználók fórumokban keringő véleményei szerint sajnos ez történik, ha egy cég olyan készüléket dob piacra, amely hibákkal teli szoftvert és nagyon gyenge kamerát kapott, illetve ilyen képernyővel kísérletezik annak ellenére, hogy a neve nem Apple. Többen odáig mentek, hogy valószínűleg mindegyik Essential Phone-t YouTube-os töréstesztelők vették meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.