Hirdetés

Megéri feltenni az iOS 10.3.2-t



|

Elérhető az Apple legújabb rendszerfrissítése, amely rengeteg hibajavítást tartalmaz.

Hirdetés

Az Apple kiadta az iOS 10.3.2 végleges verzióját, amely számos iPhone, iPad és iPod touch készülékre tölthető. Elméletben minden iOS 10-képes készülékkel kompatibilis. 

Hirdetés

Aki eddig még nem telepítette, az a Beállításokban az Általános menüben tudja ellenőrizni, hogy jogosult-e a csomag installálására. Amennyiben az eszköz kompatibilis a frissítéssel, akkor az telepíthető (persze iTunes segítségével is). 

Az iOS 10.3.2 leginkább egy hibajavító csomagnak tekinthető, amely nagyobb biztonságot és jobb teljesítményt is garantál. Új funkciót nem ad a rendszerhez, azonban igen komoly mennyiségű hibát és kellemetlenséget orvosol. 

Ez a frissítés rengeteg dolgot változtat meg a motorháztető alatt, ezért megéri installálni. 

Ez lehet az egyik utolsó finomítás az iOS 11 előtt, amely a június 5-én startoló WWDC fejlesztői konferencián mutatkozhat be hivatalosan. Állítólag fejlődik és iCloud-barát lesz a Siri, lesz csoportos hívás a FaceTime-ban, illetve dizájnbeli változtatások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.