Hirdetés

Megéri várni a Galaxy Note 9 S Tollára



|

A szivárgások szerint nagyot szól majd a Samsung új csúcskészülékéhez mellékelt digitális toll.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note szériás okostelefonjait alapvetően az különbözteti meg a többi készüléktől, hogy tartalmaznak egy S Tollat, ami sokoldalúan és praktikusan használható, nem mellesleg a legjobb rajzolási és jegyzetelési élményt garantálja mobilon. 

Hirdetés

Az általában megbízható, Ice Universe néven futó szivárogtató szerint megéri várni a Samsung új Galaxy Note 9-es zászlóshajójának S Tollára. 

Voltak pletykák, amelyek szerint az új S Toll már Bluetooth-képes lesz, és akár vezeték nélküli hangszóróként is használható lesz a kiegészítő. Ehhez persze akkumulátor is kellene a tollba, ami miatt vastagabb lenne az eddiginél. 

További lehetőség, hogy Bluetooth, hangszóró és mikrofon költözik a tollba, amit így telefonhívások lebonyolítására lehetne használni. Létezik továbbá olyan koncepció is, amely alapján normál papírra lehet írni az S Tollal, a jegyzetek pedig megjelennek a kijelzőn. 

A Samsung augusztus 9-én mutathatja be a Galaxy Note 9-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.