Hirdetés

Megérkezett a fehér Galaxy Note 9



|

Nemrég hivatalosan is bemutatkozott a fehér verzió, amely egyéb tekintetben azonos a többivel.

Hirdetés

Egy ideje már lehetett hallani, hogy a Samsung fehérben is piacra dobná a Galaxy Note 9-et. A tajvani Samsung november 23-án végül hivatalosan is bemutatta a készülék új változatát, amely a jövő hónaptól lesz kapható az országban, nagyjából 1000 dollárnak megfelelő összegért. 

Hirdetés

A Samsung valószínűleg további országokban is elérhetővé teszi majd a fehér modellt, de azt nem tudni, hogy konkrétan melyekben és mikor. Egyelőre csak a tajvani piacon kezdik meg a forgalmazást, tehát a további konkrétumokra várnunk kell. 

A készülék és az S Toll színét leszámítva egyébként nincsenek különbségek az eddig megjelent változatokhoz képest, tehát az új verzió azonos a jelenleg elérhetőekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.