Hirdetés

Megérkezett a Firefox Reality VR-böngésző



|

A Firefox Reality a Mozilla VR-headsetekre tervezett böngészője, amely immáron elérhető.

Hirdetés

A Mozilla számítógépekre, okostelefonokra és táblagépekre is adott már ki különböző Firefox böngészőket. Most végre megérkezett a VR-headsetekre szánt Firefox Reality is. 

Hirdetés

A Mozilla már korábban elárulta, hogy dolgozik a VR-böngészőn, most pedig megérkezett az első build, ami már elérhető az Oculus, az HTC Vive és a Google Daydream készülékekre. 

A böngésző használható 2D-s webtartalmak böngészésére, anélkül, hogy a headsetet le kellene venni. Ebben az egyszerűsített navigációs rendszer segít, ami a kontrollereket és a hangalapú keresést is támogatja. A weben elérhető VR-tartalmak kezelése is megoldott, legyen szó játékról, videóról vagy másról. 

A böngésző első indítása után a webes VR-appok ikonjai jelennek meg, vagyis könnyű kipróbálni a legújabb VR-élményeket. A Firefox Reality egyébként ugyanazt a Firefox Quantum engine-t használja, amit a legújabb asztali Firefox, vagyis a sebességgel és a stabilitással nem lesz gond. A privát böngészőmód támogatása is él, ha valaki nem szeretné megtartani az előzményeket. A böngésző pedig tetszés szerint átméretezhető. Könyvjelzők, Firefox-fiók és 360 fokos videók még nincsenek, de később ezek is érkeznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.