Hirdetés

Megérkezett a GeForce Now egyes LG tévékre, konzol nélkül játszhatjuk a legújabb játékokat is



|

Elindult az app nyílt bétatesztelése, a kompatibilis tévék tulajdonosai akár a Far Cry 6-ot is pörgethetik úgy, hogy csak egy kontrollerre van szükségük.

Hirdetés

Még januárban jelentette be az LG, hogy az Nvidia felhő alapú játékstreaming szolgáltatása, a GeForce Now elérhető lesz a webOS-t futtató tévéin, így a felhasználók anélkül játszhatnak a legmodernebb játékok PC-s változatával, hogy százezreket költenének hardverre. Ha elég jó a net, kiváló minőségben élvezhetjük a legújabb megjelenéseket is.

A cég sajtóközleménye alapján 80 piacon, egyelőre még csak a 2021-es LG 4K OLED, QNED Mini LED és NanoCell TV-ken indítják el a bétatesztet, de aki ezek valamelyikével rendelkezik, letöltheti az alkalmazást.

Hirdetés

Annyi hátránya van, hogy 1080p és 60 fps a maximum, a 4K-s felbontás csak az Nvidia Shield TV-n érhető el. Az app bármilyen előfizetéssel használható, akár az RTX 3080-assal is, de aki beéri kevesebbel, annak nem kötelező pénzt áldoznia a játékok árán túl. Több mint 35 free-to-play játékot is támogat a szolgáltatás.

Az LG frissítésekkel tervezi jobbá tenni 2022 folyamán, várhatóan a támogatott eszközök listája is bővülni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.