Hirdetés

Megérkezett a Google júniusi frissítése



|

Már telepíthető a csomag a Pixel és a Nexus okostelefonokra.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően megérkezett az Android júniusi biztonsági frissítése, amelyet a Google már ki is adott a saját készülékeire. 

Hirdetés

A csomag minden kompatibilis Pixel és Nexus készülékre letölthető, vagyis a felhasználóknak ideje ellenőrizniük az elérhető frissítéseket. Természetesen a képfájlok és az OTA fájlok is felkerültek a Google oldalaira, tehát a manuális telepítés ugyancsak megoldható. 

A Google Pixel és Pixel XL mellett támogatott a Pixel C, valamint a Huawei Nexus 6P, az LG Nexus 5X, a Nexus Play, a Nexus 6 és a Nexus 9 is. 

Az óriás szerint a javítás összesen 101 problémát orvosol, és lehetővé teszi az androidos partnerek számára azt is, hogy gyorsabban válaszoljanak az olyan sérülékenységekre, amelyek minden androidos eszközön hasonlóak. 

Természetesen a gyártók a saját javításaikkal is kiegészíthetik a Google júniusi javításait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.