Hirdetés

Megérkezett a Honor 10 Lite



|

Középkategóriás és olcsó az új modell, de nagy kijelzőt és kiváló ár-érték arányt kínál.

Hirdetés

A Huawei leányvállalata bemutatta a Honor 10 Lite készülékét, ami papíron már most siker. Persze a játékba még beleszólhat a többi kínai gyártó, ennek ellenére a Honor 10 Lite kiváló ár-érték arányt képvisel.  

Hirdetés

A Honor 10 Lite Kínában debütált, ez a Honor második Android 9 Pie-alapú eszköze. A Magic 2-vel ellentétben ez viszont középkategóriás készülék, Kirin 710-es chippel és 4 vagy 6 GB RAM-mal. 

A készülék azért igazán figyelemreméltó, mert hatalmas, 6,2 hüvelykes kijelzője van, vízcsepp alakú bevágással, ráadásul színátmenetes dizájnnal vihető (négy színváltozat létezik). 

Az okostelefon előlapjára 24 megapixeles szelfikamera került, hátul egy 13 és egy 2 megapixeles szenzor dolgozik. Az akku csak 3000 mAh-, de az adaptív fényerő és az adaptív akkumulátor remélhetőleg megnyújtják az üzemidőt. 

A Honor 10 Lite Kínában 200, 245 vagy 275 dollárnak megfelelő összegért vihető, 4/64, 6/64 és 6/128 GB-os konfigurációkban. Természetesen Európában magasabb árakra számíthatunk, ha egyszer megjelenik itt is a Honor 10 Lite. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.