Hirdetés

Megérkezett a LibreOffice 7.0



|

Többek között digitális aláírást és jobb renderelést hozott a LibreOffice 7.0-s verziója.

Hirdetés

Elérhetővé vált a Microsoft Office legszélesebb körben használt, ingyenes alternatívája, a LibreOffice 7.0-ás főverziója, melynek legnagyobb újdonsága, hogy már támogatja az OpenDocument formátum 1.3-as kiadását, ami lehetővé teszi többek között a fájlok digitális aláírását, valamint a dokumentumokba ágyazott elemek kezelésén is sokat javít. Természetesen más újdonságok is akadnak. 

Hirdetés

Az egyik feltűnő változtatás például az, hogy a Windows operációs rendszereken a Skia grafikus engine felel innentől kezdve a dokumentumok megjelenítéséért, ennek köszönhetően pedig azok jobban néznek ki, gyorsabban renderelődnek, simább a görgetésük. Ezen egyébként az AMD is dolgozott. 

A Microsoft Office dokumentumok támogatása és kompatibilitása még tovább javult, illetve mindegyik alkalmazás számos hibajavítást kapott. A LibreOffice 7.0 ide kattintva tölthető le

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.